Öncelikle herkese selamlar. Rc yolculuğunda daha yeni olduğumu belirtmek isterim. Birkaç defa kraft fotobloklardan yaptığım ve uçurduğum model uçaklar oldu. Şuanda yeni bir proje drone yapmak istiyorum. Bangooddan birkaç sipariş verdim. Burada bizi bilgilendirecek üstadlar olduğundan konu açma gereği duydum. Öncelikli olarak sormak istediğim bir kaç soru var ;
1. 4in1 esc kullanmakla tek tek esc almanın ne gibi farkları var ?
2. Yaklaşık pil dahil 500gramlık bir uçuş ağırlığıyla 20-25 dakika uçmak için seçebileceğimiz (4s) pilin mah. Değeri Nekadar olmalı?
3. İleride motoru yükseltmek istedğim için yüksek amperli esc almamın pile veyahut motora zararı olurmu ?
4. Bu yüksek amperli esc için motorları düşük amper seçmeme rağmen yüksek C li pil seçmem gerekirmi ?
Sorularımı aşağıdaki sipariş ettiğim parçalar için sordum.
Benim gibi yeni başlayanlar için güzel cevaplar geleceğini düşünüyorum hayırlı forumlar..
MOTOR(şimdilik);
ESC ;
UÇUŞ KONTROLCÜ
(Deluxe tipi);
Kasa 220m martian 2 olacak
1. 4in1 esc kullanmakla tek tek esc almanın ne gibi farkları var ?
2. Yaklaşık pil dahil 500gramlık bir uçuş ağırlığıyla 20-25 dakika uçmak için seçebileceğimiz (4s) pilin mah. Değeri Nekadar olmalı?
3. İleride motoru yükseltmek istedğim için yüksek amperli esc almamın pile veyahut motora zararı olurmu ?
4. Bu yüksek amperli esc için motorları düşük amper seçmeme rağmen yüksek C li pil seçmem gerekirmi ?
Sorularımı aşağıdaki sipariş ettiğim parçalar için sordum.
Benim gibi yeni başlayanlar için güzel cevaplar geleceğini düşünüyorum hayırlı forumlar..
MOTOR(şimdilik);
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ESC ;
UÇUŞ KONTROLCÜ
(Deluxe tipi);
Kasa 220m martian 2 olacak
- Kontrol Kartınız
- F3 flight controller deluxe
- Model Sınıfı
- 500gr yarış