2010 Heli Smackdown On The Beach !

SafakB

Çalışkan Uye
Arkadaşlar türkiyede iu an hayal gibide olsa insan böyle yarısmalar turnuvaları yakından görmek istiyor :) benim favori videom kesinlikle on numara ortam

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

:rolleyes:

teşekkürlerrr :)

Videoyu henüz izlemedim ama cim üstünde benzeri 20 Haziran'da Yozgat'ta Safak. Seni de bekleriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bakalım işallah gelirim işyerinden Sponsorluk alabilirsem :lollol: ama izlemenizi tavsiye ederim o videotu touyubeden de olur buradan kullanıcı ızın vermedı yazıyo :)

safak bozdag' Alıntı:
Bakalım işallah gelirim işyerinden Sponsorluk alabilirsem :lollol: ama izlemenizi tavsiye ederim o videotu touyubeden de olur buradan kullanıcı ızın vermedı yazıyo :)
Aynen dediğin gibi Şafak. Video illa youtube direkt izlemek gerekiyor.

Neyse az önce video izleyebildim. Bunlar uçmaya değil, pilaj keyfi yapmaya gelmişler :lol: :lollol:

Bu arada şu bayan pilota gıcığım :mad: Bizim henüz yapamadığımız hareketleri kumanda arkada yapıyor :'( (04:20 sonrası)

aynenn abim is cıkısı 3 saat sim calsııyorum ama terse ucmayı daha yenı yenı yapabildim orada parca ucuz o yuzden bu kadar rahat yapabiliyorlar bence :) burada tek heliyle 50 60 ucus yapsak parcalamadan kırımsız kullansak dıye dusundugumuzden yapamıyo olabiliriz tabiki bu benim adıma kendi dusuncem :RCKolik:.

safak bozdag' Alıntı:
aynenn abim is cıkısı 3 saat sim calsııyorum ama terse ucmayı daha yenı yenı yapabildim orada parca ucuz o yuzden bu kadar rahat yapabiliyorlar bence :) burada tek heliyle 50 60 ucus yapsak parcalamadan kırımsız kullansak dıye dusundugumuzden yapamıyo olabiliriz tabiki bu benim adıma kendi dusuncem :RCKolik:.
Kesinlikle haklısın Şafak. Diğer taraftan bu işte biraz yetenek işi. Yani videolarda seyrettiğimiz insanların çoğunu bence standard katogoriye almamak lazım. Sanki onlar dünyadan değil de başka bir gezegenden gelmişler :laugh: :D

kesinlikle mehmet abi 6ch heli alacak olan herkez bu videolara bakıp cok iyi bende iki ucusta yaparım bunu diyerek heli alıyor buna kesinlikle emiinim benim ozendigim isim alan szabo beni feci kandırdı :) :'( ama eminim trden de bu yetenekler gizli yetenekler cıkacak işallah ve o bu sitenin bunyesinde olan birisi olur işallah ...