130 luk mini amatör işi

Cemberk74

Yeni Uye
Selamlar Can bey in yardımlarıyla edindiğim frame e oyuncaktan söktüğüm parçaları aktardım ve tabiki çalışmadı.Bir tane daha oyuncağım var o daha düzgün şimdi onu deniyecem bu nedense
sadece iki motoru çalıştırıyor kumanda edilmiyor.Daha önceki kasada motorlar başaşağı durumdaydı belki kutupları ters çevirsem olacak .
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu kart hangi oyuncağa ait? Hiç quadkoptere ait gibi durmuyor.

X em diye bi marka joker toys da vardı bi ara.wifi cam filan var diye almıştım ilk zaman lar iyiydi sonra motorlardan biri gitti sonra diğeri.

Cem bey iki motor çalışıyor diğer ikisi hiç mi çalışmıyor? bir üstümdeki mesajımda motorlardan önce biri sonra diğeri gitti yazmışsınız. sorum motorlarda olmayabilir, karta entegre esc devrelerinde olabilir. iki motor bu yüzden çalışmıyordur.

130 luk mini amatör işi

Cem Berk Erilkun' Alıntı:
Yok eminim artık motorlarda sorun var voltaj normal gaz verince atıyo bide motorları dışarda demedim çalışmıyorlar çalışan iki motorun yerlerini değistirdim sorunsuz dönüyorlar zaten 6 6.5 mm lık motorlar sirkeciden yarın 4 ad 8mm lık /4ad de8.5 lık motor alacağım bide onlarla deniyim zaten kart gelenekadar elim çalışsın diye uğraşıyorum normalde uğraşmaya değmez.Bu arada sizde başka frame modelleri varmı 180 lık 200/210 filan gibi.

Doğrudur. Ancak şu konuda dikkat edin; elinizdeki kart 6mm motorlar için üretilmişse esc ler ona göredir. 8mm motor bağladığınızda yük altında fazla akım çekeceğinden kartınızdaki esc devresi yanabilir.
8mm-8,5mm diye geçen motorlar aynıdır diye biliyorum. yani ayrı iki motor değil bazı yerde 8, bazı yerde 8,5mm olarak geçer.

Evet uyardığınız iyi oldu 6mm lık alayim yanma ihtimali yuksek

130 luk mini amatör işi

Cem Berk Erilkun' Alıntı:
Evet uyardığınız iyi oldu 6mm lık alayim yanma ihtimali yuksek

Ama 6mm ile de o frame i ve üzerindeki ağırlığı kaldırmak zor olacaktır. siz 6 ve 8 mm alın bence birer takım. Daha önce konuştuğumuz alıcısı üzerinde uçuş kontrolcüsünde 8mm olanları kullanırsınız.