10 yıllık Solo RC sahibiyim, TT01 konusunda her şeyi sorabilirsiniz

MadDrAsY

Yeni Uye
Merhaba RC severler,

Ben orta sonda bayram harçlıkları ile eline bit tt01 kit geçirmiş :agreed: ardından 6 ay sonra kumandasını almış :agreed:5 yıl sonrada kepini boyamış :lol:sizin gb. orjinal bir RC meraklısıyım.

10 yıl içinde tt01 için pek çok mod denemiş yeni piller denemiş 2 motor değişmiş ralli ve drift modlarını kullanmışımdır. 10 kadar kep boyamışlığım vardır. :coolxf: Sayemde RC ye hayran olan veya başlayan çok kişi vardır merakınızı ve sorunlarınızı gidermek için hem ekonomik çözümler için uğrayabilirsiniz. :coolxf:

Ankara

MadDrAsY :saygilar:

Forumumuz rc helikopter, uçak, multikopter konularında hizmet vermektedir. RC arabalarla ilgili olarak hobbyrc gibi forumları kullanabilirsiniz (belki kullanıyorsunuzdur da). Uçan araçlara ilgi duyuyorsanız merakınızı gidermek için forumdan faydalanabilirsiniz.

Hmm diğer seçeneğinde rc araçları gördüm ve ondan katılmıştım onunharicinde sitenizde tt01 ile ilgili konularda vardı neyse resmen kovuluyoruz

Sitenin adini da rcuçak kolik yapın

Rasim Öztürk' Alıntı:
Uçan araçlara ilgi duyuyorsanız merakınızı gidermek için forumdan faydalanabilirsiniz.

demişim...

ahmet serdar yılmaz' Alıntı:
neyse resmen kovuluyoruz

demişsin...

Kovma neresinde bunun?

Yöneticilerimiz karar verir buna da... Tavsiye için teşekkürler...

Hafif atarlı gördüm tavrı... Biz ne atarlar ne giderler gördük :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Hmm diğer seçeneğinde rc araçları gördüm ve ondan katılmıştım onunharicinde sitenizde tt01 ile ilgili konularda vardı neyse resmen kovuluyoruz

Ahmet bey kovulma gibi bir durum Yok. Rasim arkadasimiz bilgilendirme yapmis. AMA forum isim onerinizi Dikkate alalim ve dediginiz gibi yapalim.....

Dostum biz havacılar olarak nirvanaya ulaşmaya çalıştığımızdan yerde olmak bizi kesmez bu saatten sonra :) gel seni bir helici yapalım, bir daha arabanın yüzüne bakmazsın....

Solo rc nedir? Bi tek ben mi bilmiyorum yau?

daha kibar bir karşılama olabilirdi bence!!! RcKolik ismi altında hobisi uçak olsun olmasın hatta gerekirse hobisi rc olmasın, foruma bilgi katabileceğini düşünen yada forumdan bilgi alabileceğini düşünen herkese kapımız açık olmalı, karşılama da daha kibar yapılmalı aranıza yakın zamanda katıldığımı biliyorum ancak bu eleştiriyi yapmadan duramadım...

kusura bakmayın ancak bu genel tutumunuzu çokta doğru bulmadım... :eek:

Başlık falso... Durduk yerde ilk mesaj, giriş şöyle ; TT01 hakkında istediğinizi sorabilirsiniz... "Selamlar, ben falanca, filanca şehirde yaşıyorum, şunlara ilgim var" dese tamam da, ben on yıldır bu işin içindeyim. Çok tecrübeliyim... İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz... Sayemde çok kişi bu işe girişti. şu kadar mod denedim, bu kadar kep boyadım.

Heli, uçak, multi odaklıyız diyorum, sen de o konularda merakını giderebilirsin diyorum. Anladım teşekkürler dese tamam da, resmen kovuluyoruz... Bir de sitenin adını şu yapın diyor... Sana soracaktık zaten sitenin ismini ne yapalım diye...

Bende kendini övercesine giriş yapıp da ardından atarlı cevaplarla devam edenlere karşılama bu kadar Tolga... Senin beğeneceğin tipte olmamış sanırım pek, kusura bakmazsın artık ;)

Güzel güzel gelip kendini tanıtan, dakika birden reklamlar faslına geçmeyenleri daha sıcak karşılıyorum genelde.

Ynt: 10 yıllık Solo RC sahibiyim, TT01 konusunda her şeyi sorabilirsiniz

10 yildir 100 lerce marka model araba kullanmis 1/8 1/5 1/10 onroad offroad, cravler , serpent tamiya , hpi , yokomo vs vs vs , onlarca araba modlamis, dunya capinda arac modlamisimdir , araclarim dergilere cikmistir , TT-01 in kitabini yazarim.

kep boyamada 100 lerce kep boyamisimdir, boyanan keolerde dergilere cikmistir, CNR Tuning Show da gercek araba modifiye fuarinda bana stand verdiler , drift araclarimi ve keplerimi sergilemisimdir . onroad offroad ucak heli ne aklina gelirse hepsinde en ileri seviye tecrubem vardir

istersen ben sana yardimci olayim ;)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üstad geldi, dağılalım :)

rasim bey kusura bakmadım tabiki :D anlattıklarınızda haklısınız...
belki doğru bir giriş yapmadı, biraz fazla böbürlendi evet! ancak şahsi görüşüm her zaman insanları kazanmak yönünde olmuştur... ;)
Neyse biz yine hoşgeldiniz aramıza diyelim... belki arkadaşımız da mütevazı bir düzeltme yapar tatlıya bağlarız,

Sıkıntı yok uçuşlara devam :RCKolik: bu arada ibrahimovici sonradan gördüm koptum :lol: