Pilot-TR FUNFLY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pilot-TR FUNFLY

Berkay35' Alıntı:
Ah ah keşke bende gelebilsem :(
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aynen Ediz. Hatta az önce şu mesajı gönderdim Tareq. Sen de destek ol da dünya gözü ile GOBLIN SPEED görelim :D

Tareq please do not care Deniz Sert opinion :laugh: We really want to see SPEED :D

Beraber gidelim Berkay :)

Pilot-TR FUNFLY

2 dakkada ortalıgı karıştırdım :D yav ben genel olarak milletten duydugumu söyledim tipi güzel değil vs vs :)

DenizSERT' Alıntı:
2 dakkada ortalıgı karıştırdım :D yav ben genel olarak milletten duydugumu söyledim tipi güzel değil vs vs :)
Evet evet gerçekten tipi pek güzel değil bunun. :lollol: :lol: :lol:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

DenizSERT' Alıntı:
Ben de buna hemen cevap verdim ama :lollol: "Ben de tam tersini duydum" diye ki yalanda değil :D

Pilot-TR FUNFLY

tevfik sıkılı' Alıntı:
Beraber gidelim Berkay :)
Abi sıkıntı gidiş felan değil Haziran 22'de son Lys sınavı var ama o gün gideceksen gelirim :D :D

Pilot-TR FUNFLY

Türker Akgün' Alıntı:
Evet evet gerçekten tipi pek güzel değil bunun. :lollol: :lol: :lol:

Yere çok basmışlar uçmaz bizim buralarda bu :lol:

Pilot-TR FUNFLY

Berkay35' Alıntı:
Abi sıkıntı gidiş felan değil Haziran 22'de son Lys sınavı var ama o gün gideceksen gelirim :D :D
Senin sınavdan sonra biz Ankaraya varmadan etkinlik biter:)

Pilot-TR FUNFLY

Arkadaşlar sormak istediğim birşey var, siz Yozgat'a hangi gün saat kaç civarı varmayı planlıyorsunuz?
Bende ona göre aynı saatlerde varmak için program yapayım , servis olanaklarından bende faydalanayım istiyorum.

tevfik sıkılı' Alıntı:
Arkadaşlar sormak istediğim birşey var, siz Yozgat'a hangi gün saat kaç civarı varmayı planlıyorsunuz?
Bende ona göre aynı saatlerde varmak için program yapayım , servis olanaklarından bende faydalanayım istiyorum.
Tevfik Bey, onumzudeki hafta yeni Bir liste ile kesinlesen servis bilgileri ile yeni Bir konu acalim diye dusunuyoruz.

Pilot-Tr arayip Tuncay bey ile gorusurseniz her Konuda bilgi ve yardim alabilirsiniz ;)

Pilot-TR FUNFLY

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tevfik Bey, onumzudeki hafta yeni Bir liste ile kesinlesen servis bilgileri ile yeni Bir konu acalim diye dusunuyoruz.

Pilot-Tr arayip Tuncay bey ile gorusurseniz her Konuda bilgi ve yardim alabilirsiniz ;)

Teşekkür ederim Mehmet Bey.

Pilot-TR FUNFLY

Çadırlarımız pist civarlarına kurulmak için hazır beklemede :) :bravo:

Eminim kapm ortamı bi ayrı güzel olacak. :halay:

Pilot-TR FUNFLY

Tek ve son güncel konudan takip edebilmek amacı ile bu konuyu kilitliyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...